Alt Text
II. Uluslararası Dicle Belgesel ve Kısa Film Festivali’nin amacı akademi ve sanat dünyasını Diyarbakır’da bir araya getirerek, kenti kültür ve sanat alanında uluslararası platformlardan birine dönüştürmektir.
Dr. Öğr. Üyesi Anıl Uğur OĞUZCAN

Dr. Öğr. Üyesi Anıl Uğur OĞUZCAN

Lisans öğrenimini Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde burslu olarak tamamlamıştır. Giresun Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını, Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı'nda "Toplum Mühendisliği Yaklaşımından Halkla İlişkilerin Dünü, Bugünü ve Yarını Üzerine Bir Araştırma" konulu teziyle doktora eğitimini tamamlamıştır. Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Halkla İlişkiler Kampanyaları, Sürdürülebilirlik İletişimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Uygulamaları, İletişim Teknolojileri, Halkla İlişkilerde Araştırma Planlama üzerine dersler vermektedir.

Halkla ilişkiler teorileri, iletişim kuramları, kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik, sosyal medya ve sosyal ağlar üzerine çalışmalar yapmaktadır.

He completed his undergraduate studies on a scholarship in the Department of Public Relations and Advertising at Yaşar University. He earned his master's degree in the Department of Public Relations and Publicity at Giresun University and completed his PhD in the same field at Marmara University with a dissertation titled "A Study on the Past, Present, and Future of Public Relations from the Perspective of Social Engineering."He has worked as a research assistant at the Tirebolu Faculty of Communication at Giresun University and the Faculty of Communication at Marmara University. Currently, he serves as a faculty member in the Department of Public Relations and Publicity at the Tirebolu Faculty of Communication, Giresun University. He teaches courses on Public Relations Campaigns, Sustainability Communication, Corporate Social Responsibility Practices, Communication Technologies, and Research Planning in Public Relations. His research interests include public relations theories, communication theories, corporate social responsibility and sustainability, social media, and social networks.

Tarih

21 Mart 2025

Etiketler

Ön Jüri